۱۳۹۴ تیر ۱۶, سه‌شنبه

لیست شرکتهای تولیدکننده فایبرگلاس

برج خنک کننده – سپتینک تانک – قایق – مخازن – فایبر – ورق – کابین پراید و وانت – گلدان – استخر – سایبان – دیوارپوش – کانکس – نورگیر -  لوله فایبر گلاس
فایبر1
گروه صنعتی ناب
شرکت پرتو آبگردان
شرکت آریا کاوان
شرکت ساران
شرکت باب
شرکت ابتکار صنعت ایرانیان
شرکت وستا
لوزاف
ایران کسب
آرمه فولاد آسیا
تهویه آرام نسیم
شركت ساحل سرماي البرز
سوحیبه
صنایع برودتی نصر
شرکت مهندسی آسیکو
ماکو تجارت
ﺷﺮﻛﺖ ﮔﺴﺘﺮﺵ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﭘﺎﺋﻴﻦ ﺩﺳﺘﻲ ﭘﺘﺮﻭﺷﻴﻤﻲ

فایبرگلاس

Fiberglass
فایبر 
فایبرگلاس از مخطوط رزین پلی استر، الیاف شیشه، رنگ و مواد دیگری تشکیل میشود.  کاربرد ورق‌های فایبرگلاس در مکان‌هایی است که پوشش همراه با نور نیاز داشته باشند
موارد مصرف
  • نورگیر سالنهای سوله سقف یا بدنه
  • گلخانه‌ها
  • پارکینگ
فایبرگلاس پوششی است که از مواد نفتی و پشم شیشه ساخته می شود. امروزه مخازن آب واسید  را با استفاده از فایبرگلاس عایق می کنند وجلوی پوسیدگی و ازبین رفتن مخازن وضررهای ناشی از آن را می گیرند. خوبی فایبرگلاس سبک بودن ومستحکم بودن آن است که باعث تولید انواع قطعات از جنس فایبرگلاس میشود مانند قایق، سپر انواع خودروها، انواع ایرانیتها، اتاقک ها، سیلوهای سیمان، مخازن نگهداری مایعات مختلف از جمله اسید، سپتیک تانکها، چربی گیرها و

گچ فایبرگلاس که به آن گچ پلاستیکی هم میگویند ماده ای است که از آن برای گچ گیری Casting اندام آسیب دیده استفاده میشود.
 کامپوزیت فایبرگلاس  ضد رطوبت و آب بوده و جایگزین سنگ های طبیعی می باشند. از جمله ویژگی های کامپوزیت فایبرگلاس رنگ نامحدود و نصب آسان (قابل انتقال بودن و جابجایی) می باشد.
از کاربردهای کامپوزیت می توان به تزئین دیوارهای داخلی و بیرونی، پوشش و جلوگیری از انتقال رطوبت دیوار و نمای ساختمان اشاره کرد.

لیست تولیدکنندگان پلی گلاس

تزئینی – صنعتی – استند – تندیس – پنل دکوراتیو – نرده – کابینت – میز و صندلی
پلی2
پارس سنتر
شرکت ایرکا
طلق پيام
دنیای پلکسی
پارسیان پلکس
شرکت نوآوران آیدا پلاستیک
پلکسی گلاس آکرولیک
کارخانه تولید ورق پلکسی گلاس کرمانشاه
شرکت آسمان صنعت
شرکت نوع سوم طرح
شرکت جی لیان جی
گالری آرام
ایمن سامانه پارس
شرکت کانکس ارمغان ایرانیان
شرکت پارس طلوع
شرکت فرس
شرکت تجارت کالاي آوا
فروشگاه اینترنتی پدیده شاپ
شرکت نورآفرین
شرکت ایران جیلدا
شرکت کافکاسلار
چوبین میکا
شركت توليدي چوب آوران اميري
فروشگاه ساعت ديواري متروشاپ
شرکت تولیدی بازرگانی مشهدبرنز
صنایع تولیدی دالاهو
گروه صنعتی الین
کالانما

پلکسی گلاس

Plexiglas
ورق های آکریلیک با نام تجاری پلکسی گلاس
پلی
جنس آن از پلیمرهای شفاف و محکم می باشد که مقاومتی در حدود ۵ برابر شیشه هم ضخامت خود را دارد و برخلاف شیشه از خاصیت انعطاف پذیری بیشتری برخوردار است .

ورق پلکسی گلاس به دلیل سبکی و ثبات رنگ و مقاومت در برابر عوامل جوی مانند اشعه خورشید و عوامل شیمیایی مانند اسیدها و روغن ها و انواع پاک کننده های خانگی جایگزین مناسبی برای شیشیه در صنعت و ساختمان می باشد.

خواص
این ورق ها به دلیل خواص مکانیکی خاص در برابر تغییرات دمایی محیط و در برابر باران و تگرگ مقاوم بوده و نسبت به شیشه های معمولی از درصد جذب رطوبت کمتری برخوردار هستند و در برابر شوک های حرارتی نسبت به شیشه مقاومتر و در صورت شکستگی دارای سطح تیز و برنده نمی باشد و در نتیجه باعث جراحت نمی شود .
این ورق ها به دلیل دارا بودن مواد ضد UV مقاومت بالایی در برابر اشعه ماوراء بنفش دارد واز شفافیت  آن کم نمی شود، شفافیت این ورق ها در حدود ۹۲% و شیشه ساختمانی از شفافیتی در حدود ۹۰% برخوردار است .
انواع
پلکسی گلاس در دو نوع مات و شفاف در رنگ های مختلف تولید می شود و دارای ضخامت ها بینmm 1 تا mm40 می باشد.از این رو متریال مناسبی برای ماکت سازی است.
در طرفین صفحات پلکسی گلاس معمولاً برچسبی مقوایی چسبیده شده که کار محافظت از این ورقه ها را در برابر گرد و خاک انجام می دهد. از این لایه می توان برای خط کشی و مشخص نمودن محل برش نیز استفاده نمود. برای برش پلکسی ۲ روش وجود دارد.استفاده از کاتر مخصوص برش پلکسی و دستگاه برش CNC.اما بهتر است برش ها توسط دستگاه انجام شود.چون در دستگاه برای برش از اشعه لیزر استفاده می  شود،به همین خاطر برشها دقیق تر،تمیز تر و ظریف تر خواهد بود و در نتیجه کیفیت کار بالا می رود.

مورد مصرف
سطح براق وصیقلی و قابلیت گذردهی نور باعث ایجاد محیط های زیبا و متنوع در محیط های مورد استفاده می شود از جمله موارد استفاده می توان موارد ذیل را نام برد :
نورگیر و پنجره ساختمان ها- سقف های کاذب- تابلو های تبلیغاتی – پارتیشن بندی –ساخت پاسیو و حمام وکابینت آشپزخانه – آکواریوم – باجه های تلفن و هزاران کاربرد دیگر.

۱۳۹۴ تیر ۱۳, شنبه

لیست شرکتهای حفاری

حفاری چاه

Well Drilling
ایجاد تونلی عمودی در زمین با دست یا دستگاه و در دریا با دستگاه حفاری نامیده میشود، که برای اهداف متفاوت اقدام میگردد.
فرایند حفر کردن گودالی در زمین برای استخراج منابع زیرزمینی مانند آب زیرزمینی، شوراب، گاز طبیعی یا نفت، برای تزریق سیال از سطح زمین به مخزن زیر زمینی و یا برای ارزیابی و دنبال کردن ساختارهای زیرزمینی است. حفاری برای اکتشاف ماهیت مواد زیرزمینی (به عنوان نمونه در اکتشاف یا شناسایی کانسارهای فلزی) بهترین توصیف برای حفرچاه یا حفاری است.
حفاری

مهندس آرشیتکت

Architect Engineer
آرشیتکت
در طراحی یک ساختمان معمار تصمیم‌گیرندهٔ نهایی است؛ ولی خواست جامعه، قوانین و درخواست‌های کارفرما بر تصمیم‌های او اثر می‌گذارد. اتفاقی مشابه نیز در مورد ظاهر و نمای ساختمان‌ها می‌افتد. حتی امروزه که از تجربه‌های جدید و ناآشنای ظاهری استقبال می‌شود، در بسیاری از شهرها به ویژه شهرهای تاریخی مقرراتی وجود دارد تا ساختمان‌های جدید در قالب شهری جا بیفتند و از یک زبان مشترک ظاهری پیروی کنند.
معماری یک هنر اجتماعی است.
معماران گاه بناهایی را با ایده‌های شخصی طراحی می‌کنند و حتی می‌سازند، ولی بیشتر ساختمان‌ها با توجه به نیازهای اجتماعی طراحی می‌شوند. معمولاً از معماران انتظار می‌رود که یک ساختمان مشخص را در یک مکان مشخص طراحی کنند. در روند ساخت یک ساختمان افراد زیادی درگیر می‌شوند؛ به مقدار زیادی سرمایه و منابع و به تخصص‌های دیگری به جز معمار نیاز است. هم‌چنین قوانین و آیین‌نامه‌های ساختمانی، تصمیم‌گیری‌های معمار را محدود می‌کنند.
با این همه نباید خواست اجتماع را به دیدهٔ یک مانع در برابر اهداف هنرمندانهٔ معمار نگریست. بیش‌تر معمارها به این درخواست‌ها به عنوان شرایط طبیعی یک مسیر هنری نگاه می‌کنند.
هنرمعماری و آرشیتکت به عنوان علم و هنر بارها در گذشته مورد بحث و مجادله بوده است. بیشتر مردم اتفاق نظر دارند که معماری هر دوی اینها است، اما (چه میزان هنر) و (چه میزان علم) یا برتری یک عامل بر دیگری در طول زمان بر حسب وضعیت‌های مختلف، متفاوت بوده است. این موضوع بحثی همیشگی است که اغلب تضادها و ستیزهای سختی را در میان معماران به همراه داشته است.
در حالی که معماران متمایل به (برنامه‌ریزی)، (سیر از سؤال به جواب)، (موضوعات اجتماعی) یا (معماری خورشیدی) اغلب در برابر گروه فرم‌گرا، موضعی دفاعی پیش می‌گیرند. برای درک توده و حجم معماری، هنر از علم لطیف‌تر است. بدون تأمل و تفکر در تأثیرات هنر، که بسیار گسترده و نامحسوس است، عموماً نمی‌توان تأثیرات بی‌واسطه و محسوس علم را بر زندگی خود دریافت کرد. علاوه بر این، عموماً در تعریف هنر میان افراد جامعه توافق نظری مشاهده نمی‌شود، در صورتی که در پذیرش و تصدیق هنر، اتفاق نظر وجود دارد