۱۳۹۴ بهمن ۱۲, دوشنبه

 تقویم نمایشگاههای سال 1395
 Exhibition calendar year 1395

به گزارش شاتا : در سال 95 علاوه بر برگزاری 800 نمایشگاه‌ داخلی در زمینه گروه‌های کالایی و خدماتی، بیش از 60 عنوان نمایشگاه اختصاصی، تخصصی و بین‌المللی خارجی نیز در کشورهای هدف و بازارهای اولویت‌دار تدوین و به تصویب رسیده است.


وی به رعایت همپوشانی‌های زمانی، مکانی و موضوعی نمایشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: تقویم نمایشگاهی کشور با هدف استفاده هرچه بهینه از فرصت‌های تجاری، فراهم کردن شرایط حضور هر چه بیشتر واحدهای تولیدی ـ صادراتی داخلی و خارجی در نمایشگاه‌ها و همچنین استفاده حداکثری از شرایط پسا برجام، تدوین و تصویب شده است.
افخمی‌راد خاطرنشان کرد: در تدوین تقویم نمایشگاهی، تلاش شده است تا نسبت به شناسایی فرصت‌های تجاری و همچنین توانمندی‌های بالقوه و بالفعل کشور و نیازمندی‌های بازارهای هدف اقدام لازم صورت گیرد و با در نظر گرفتن تمامی جوانب، نسبت به طراحی نمایشگاه تخصصی در داخل و خارج اقدام شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اهمیت برگزاری یا مشارکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی تجاری در داخل و خارج از کشور به عنوان یکی از ابزارهای تاثیرگذار در بازاریابی و توسعه تجارت، افزود: شرایطی فراهم شده است تا بنگاه‌های کشور از فرصت برگزاری نمایشگاه‌ها به نحو احسن استفاده و با بررسی تمامی نمایشگاه‌ها، مقدمات حضور و مشارکت خود در این نمایشگاه‌ها را فراهم کنند.
افخمی‌راد از واحدهای تولیدی ـ صادراتی خواست با بهره‌گیری از توانمندی‌های خود و همچنین نیازمندی‌های بازارهای هدف نسبت به برنامه‌ریزی منسجم برای حضور در نمایشگاه‌های تجاری بین‌المللی داخلی و خارجی اقدام کنند.
وی با اعلام این نکته که تقویم نمایشگاه‌های 31 استان از طریق پورتال سازمان و سایر مجاری خبری به اطلاع عموم خواهد رسید، خواستار توجه جدی و همه جانبه به مقوله نمایشگاه‌های تجاری به عنوان یکی از ابزارهای توسعه صادرات غیرنفتی به خصوص در دوران پساتحریم شد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان تصریح کرد: شرکت‌های نمایشگاهی استانی باید با همکاری سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت ضمن فراهم کردن فضای ملی برای مشارکت شرکت‌های تولیدی و صادراتی، موضوعات نمایشگاهی را با توجه به توانمندی‌های اقتصادی، تجاری، کشاورزی و صنعتی و خدماتی استان‌های کشور مشخص کنند.

۱۳۹۴ دی ۲۵, جمعه

لیست واردکنندگان و فروشندگان صنعت چوب

لیست واردکنندگان و فروشندگان صنعت چوب


The list of importers and dealers of wood industry

 Embedded image permalink


فرم نگار البرز
صنایع چوب حسنی تولید کننده انواع روکشهای چوبی
چوب پلاستیک نگارین بسپار چوب(چوب پلاست تیرکس)
ورق مقوا شتاشگ
گروه آندولین ایران
مجتمع تولید تخته عمرانی صنعتی وی تی جی
آستارا الوار پرشین
آساپلاستیک
صنایع چوبی مارال
فروشگاه سپهر
تاج چوب
فرآورده های چوبی آرامش
شرکت مایان
چوب زیست
شرکت ماشین سازی غیاثوند
نگین آذین پارت
صنایع چوب و قالب واحد
چوب پلاس
بازرگانی رویال
بازرگانی ساسنا چوب
چوب آوران
شرکت آرگو / صادرات واردات
آرمان فراز نقش جهان
چوب سامانی
بازرگانی فرزندی
وودنا/واردات و توزیع مواد اولیه صنایع چوب
شرکت تولیدی نوار ملامین و پی وی سی افرا (MAVI)
چوب آسیا
شرکت باران تجارت
بازرگانی بهنام میرزایی
شرکت بازرگانی شیراز
شرکت روسی براوا
فروشگاه امیر
فروشگاه ونا
امین چوب کاسپین
گروه بازرگانی و معماری آراد
شرکت گواهی
جنگل سرخ مازندران-تولید کننده صفحه کابینت و قرنیز

صنعت چوب

صنعت چوب

wood industry

صنعت چوب بر پایه تهیه و نگهداری ماده اولیه چوبی استوار است و صنایع بهره برداری از جنگل، چوب بری، خشک کردن چوب و نگهداری و حفاظت چوب از مهمترین بخشهای آن است . سپس صنایع روکش گیری از چوب، صنایع تخته لایه و نظایر آن، با تقویت خصوصیات مکانیکی چوب، تولید چوبهای تقویت شده مهندسی را بعهده دارند.در مرحله بعدی این زنجیره، صنایع تولید کنندهتخته خرده چوب و سایرمواد مرکب چوبی قرار گرفته اند.و در نهایت، صنایع ساختمانهای چوبی و تولید کننده‌های مصنوعات چوبی، بخش انتهایی صنایع چوب را شامل می‌شوند.