کابینت
Cabinets
در اوایل قرن بیستم میلادی و ابتدا به صورت کمدهای تکی در آشپزخانهها به کار گرفته شد. تا پیش از آن آشپزخانهها دارای کابینتهای ثابت و جاسازی شده و محل مشخصی برای اجاق گاز، یخچال و دیگر وسایل آشپزخانه نبودند و اغلب فعالیتهای صورت گرفته شده در آشپزخانه (مانند آمادهسازی مواد غذایی) بر روی میز وسط آشپزخانه انجام میشد.
نقش کابینت در آشپزخانه
برای مدیریت بهتر فضای آشپزخانه با توجه به مثلث کار و با توجه به شرایط خاص استفاده کننده، از کابینت استفاده میشود. طراحی صحیح کابینت در آشپزخانه، موجب میشود تا فضای مفید و قابل استفاده آن آشپزخانه و سطح رفاه کاربر جهت پختوپز و شستوشوی ظروف افزایش یابد.
انواع کابینت
کابینتها بسته به نوع مواد سازنده به کابینتهای فلزی، چوبی، امدیاف، های گلاس، پیویسی، و یا ترکیبی تقسیم میشوند.کابینتها را همچنین بر اساس اندازه میتوان بصورتهای آماده (معمولی)، نیمه سفارشی و یا سفارشی تهیه نمود.
طراحی کابینتها
طراحی کابینتها با توجه به تنوع آشپزخانهها از نظر شکل طراحی (یو شکل، ال شکل، خطی، شبهجزیرهای و جزیرهای)، صورت میپذیرد. در هر حال در هنگام طراحی کابینت باید دقت نمود که جهت بازشدن در آن باید برخلاف جهت حرکت شخص استفاده کننده باشد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر