Barbecue ،barbeque ،Bar-B-Q یا BBQ
منقل – گریل – باربکیو- کباب کردن
روشی از روشهای پخت است که از قرار دادن مواد غذایی عمدتاً گوشت بر روی حرارت یا آتش و معمولاً در فضای باز ایجاد میشود. در روش باربیکیو از ذغال، چوب، اجاق گاز برقی و گازی به عنوان منبع تامین حرارت استفاده میکنند. معمولاً گوشت پیش از قرار گرفتن در باربیکیو باید در مادهای مثل آبلیمو و نظایر آن خوابانده شود و یا اینکه لایهای از موادی خاص مثل ادویهجات گوناگون و یا سس بر روی آن کشیده شود.
پختن مواد غذایی بهسیخکشیدهشده بر روی زغال داغ یا میلههای برقی را باربیکیو یا کباب کردن سیخی مینامند.
غذاخوریای که غذاهای کبابی بسیار متنوعی را به روش باربیکیو ارائه میکند کبابخانه barbecue restaurant مینامند.
روش دیگری برای تهیه کباب، پختن غذا بر روی توری کبابپز با استفاده از حرارت تابشی است که به آن کباب کردن شبکهای grilling میگویند. محلی که برای تهیۀ کباب شبکهای استفاده میشود کبابپزخانه grill-room نام دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر